loader image

Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Od trenutka, ko je naročilo oddano na naši spletni strani, se dostava izvede v roku od 2- 5 delovnih dni, v kolikor to ni mogoče vas o tem obvestimo. Upoštevajte, da med vikendi in prazniki ni dostave.

Dobave večjih naročil (med sezono) pa lahko zamujajo za nekaj dni. V primeru zamude vas bomo o tem obvestili po e -pošti.Stroški odpreme v primeru nakupa blaga nad 50 € so za kupca brezplačni, saj jih poravna ponudnik (Bulava d.o.o.), če pa je naročilo blaga pod 50 € so stroški dostave 4,87 €.

 Celotna cena dostave na vaš naslov bo vključena in prikazana pri zaključku naročila.

Pošiljanje naročila je odvisno od vaše države in od kod naročate. 

 

 

Politika vračil

Naša politika vračila in vračila traja 30 dni. Če je od nakupa minilo 30 dni, vam ne moremo ponuditi celotnega vračila ali zamenjave.

Če želite biti upravičeni do vračila, mora biti vaš izdelek neuporabljen in v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Prav tako mora biti v originalni embalaži.

Več vrst blaga je oproščenih vračila. Kvarljivo blago, kot so hrana, cvetje, časopisi ali revije, ni mogoče vrniti. Prav tako ne sprejemamo izdelkov, ki so intimni ali sanitarni izdelki, nevarnih materialov ali vnetljivih tekočin ali plinov.

Za dokončanje vračila potrebujemo potrdilo ali dokazilo o nakupu.

Vračila

Ko prejmemo in pregledamo vašo vrnitev, vam bomo poslali e -poštno sporočilo, v katerem vas bomo obvestili, da smo prejeli vaš vrnjeni izdelek. Obvestili vas bomo tudi o odobritvi ali zavrnitvi vašega vračila.

Če ste odobreni, bo vaše vračilo obdelano in kredit bo samodejno dodeljen vaši kreditni kartici ali prvotnemu načinu plačila v določenem času.

Vračila z zamudo ali manjkajo

Če vračila še niste prejeli, najprej znova preverite svoj bančni račun.

Nato se obrnite na izdajatelja kreditne kartice. Morda bo trajalo nekaj časa, preden bo vaše vračilo uradno objavljeno.

Nato se obrnite na svojo banko. Pogosto traja nekaj časa za obdelavo, preden se objavi vračilo.

Če ste vse to storili in še vedno niste prejeli vračila, se obrnite na nas na [email protected].

Prodajni artikli

Vračilo je mogoče le za izdelke z rednimi cenami. Prodajnih artiklov ni mogoče vračati.

Menjava

Izdelke zamenjamo le, če so v original embalaži in nepoškodovani. Če želite zamenjati za drug izdelek, nam pošljite e -poštno sporočilo na naslov [email protected] in pošljite svoj izdelek na: Ljubljanska cesta 4J, 1241 Kamnik .

Darila

Če je bil izdelek ob nakupu označen kot darilo in vam poslan neposredno, boste prejeli darilni znesek v vrednosti vračila. Ko prejmete vrnjeni izdelek, vam bomo po pošti poslali darilni bon.

Če artikel ob nakupu ni bil označen kot darilo ali je obdarovalec dal naročilo, da vam ga posreduje pozneje, bomo obdarovalcu poslali vračilo denarja in izvedel bo za vašo vrnitev.

Vračilo pošiljanja

Če želite izdelek vrniti, ga pošljite po pošti na: Ljubljanska cesta 4J, 1241 Kamnik.

Sami boste plačali stroške pošiljanja za vračilo izdelka. Stroški pošiljanja se ne vračajo. Če prejmete vračilo, se stroški vračila pošiljke odštejejo od vračila.

Odvisno od tega, kje živite, se lahko čas, do katerega pride do vašega zamenjanega izdelka, razlikuje.

Če vračate dražje izdelke, razmislite o uporabi storitve pošiljanja, ki jo je mogoče slediti, ali nakupu zavarovanja pošiljanja. Ne jamčimo, da bomo prejeli vrnjeni izdelek.

Potrebujete pomoč?

Za vprašanja v zvezi z vračili izdelkov in vračili denarja nas kontaktirajte na [email protected] .