loader image

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne trgovine Coffebulava.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino coffebulava.com (v nadaljevanju tudi »trgovina«) upravlja podjetje Bulava d.o.o., Podgorje 2, 1241 Kamnik, matična številka: 6536824000, davčna številka: SI74750615, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem. 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

Ob registraciji v sistem spletne prodajalne coffeebulava.com, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik.

 

No products in the cart.